Geen kosten, wel korting!

Wil jij een feestje geven in Breda? Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie om jouw verjaardagsfeest, borrel, vrijgezellenmiddag of andere gelegenheid te vieren? Dan ben je bij ons gezellige café aan het juiste adres. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan! Bij Café Dunne:

Géén huur of schoonmaakkosten.

Wél korting op je drankjes.

Top feest gehad! Alles verliep precies volgens afspraak. Er werd meegedacht met de muziek, zodat mijn gasten een top middag gehad hebben!

Marijn30e verjaardag gevierd bij Café Dunne

Ik heb echt een super verjaardag gehad! We hadden wat hapjes meegenomen en mijn vriendinnen hadden de kroeg van tevoren versierd, was allemaal geen probleem. Dankjewel!

Lisa21e verjaardag gevierd bij Café Dunne

Met een gezelschap van ca. 30 man onze personeelsborrel bij de Dunne gevierd. Erg goed bevallen! Absoluut pluspunt was de transparantie over de kosten. Zo konden we zelf precies bepalen hoeveel we uitgaven, handig met een budget.

Hans v. LaarhoevenPersoneelsborrel gevierd bij Café Dunne

Heel erg bedankt voor het faciliteren van mijn verjaardagsfeest! Echt een top sfeer, vriendelijk personeel, goede communicatie en mooie prijzen. Aanrader dus!

Café Dunne, en met name Camiel, bedankt!

BoVerjaardagsfeestje gevierd

Alles was super geregeld bedankt voor alles. Wij hebben een super leuke avond gehad bij jullie.

Trisja & MarritVerjaardag samen gevierd